Kantoorschoonmaak

Een schone en opgeruimde werkplek is belangrijk voor de uitstraling voor uw bedrijf. Ook zorgt een frisse en hygiënische werkplek voor een prettige omgeving voor alle medewerkers. Met de kantoorschoonmaak van Activa Clean kunnen uw medewerkers elke dag starten aan een schone werkplek. Een schone werkomgeving betekent bovendien ook minder kans op ziekteverzuim.

We overleggen graag met onze klant om een goede balans te vinden tussen kosten en kwaliteit. Ons doel is altijd 100% tevredenheid voor een acceptabel budget. Geen enkel kantoor is gelijk, daarom is kantoorschoonmaak altijd maatwerk. Wij zullen voorafgaand aan elke opdracht een grondige inventarisatie uitvoeren. We bespreken gezamenlijk wat de wensen zijn voor de schoonmaak en brengen alle aspecten in kaart. U kunt bij ons aangeven welke ruimtes schoongemaakt mogen worden en in welke frequentie.

Contact

Activa Clean
Laagjes 36 - Unit 4
3076 BJ Rotterdam

010-785 74 23
Hét schoonmaakbedrijf van omgeving Rotterdam

Hét schoonmaakbedrijf van omgeving Rotterdam

Geplaatst op: 2019-05-13

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam?

Lees meer Meer nieuws
Wij bieden 100% tevredenheid van onze diensten binnen een acceptabel budget.

Wij bieden 100% tevredenheid van onze diensten binnen een acceptabel budget.

Geplaatst op: 2019-04-09

Het is onze zorg dat het schoonmaakwerk goed wordt gedaan. Activa Clean streeft daarom naar een grondig schoonmaakprogramma op maat.

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.