Over ons

Activa Clean is al meer dan 5 jaar actief in de schoonmaakbranche. In een korte tijd hebben we veel ervaring opgedaan met als doel om de beste kwaliteit schoonmaakwerk te leveren en de best mogelijke relatie met onze klanten te onderhouden.

Wij bieden 100% tevredenheid van onze diensten binnen een acceptabel budget.

Activa Clean is een kleinschalig schoonmaakbedrijf. De betrokkenheid is erg hoog en als team hebben we als gezamenlijk doel om schoonmaakwerk op hoog niveau te leveren. Met onze prettige werksfeer gaan onze ervaren en representatieve collega’s altijd gemotiveerd voor u aan de slag!

Activa Clean neemt schoonmaken in Rotterdam (en omstreken) serieus. We kijken graag samen met onze klant naar de mogelijkheden voor een fris en schoon eindresultaat.  Het regelmatig bespreken van de kwaliteit van de schoonmaak is belangrijk, om een goed beeld te krijgen van onze prestaties.

Het is onze zorg dat het schoonmaakwerk goed wordt gedaan. Activa Clean streeft daarom naar een grondig schoonmaakprogramma op maat. Zo is het niet alleen “optisch” schoon, maar ook hygiënisch en grondig volgens onze maatstaven.

Missie

Activa Clean heeft als missie de kwaliteit zo goed mogelijk te waarborgen en een prettige en langdurige klantenrelatie op te bouwen.

Visie

Duurzaamheid is voor ons werk erg belangrijk. We hebben oog voor het milieu, investeren in medewerkers en gaan voor een lange termijn samenwerking. Door continu te kijken hoe we onze dienstverlening verder kunnen verbeteren, blijven we vernieuwen. Nu én in de toekomst.

Contact

Activa Clean
Laagjes 36 - Unit 4
3076 BJ Rotterdam

010-785 74 23
Hét schoonmaakbedrijf van omgeving Rotterdam

Hét schoonmaakbedrijf van omgeving Rotterdam

Geplaatst op: 2019-05-13

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam?

Lees meer Meer nieuws
Wij bieden 100% tevredenheid van onze diensten binnen een acceptabel budget.

Wij bieden 100% tevredenheid van onze diensten binnen een acceptabel budget.

Geplaatst op: 2019-04-09

Het is onze zorg dat het schoonmaakwerk goed wordt gedaan. Activa Clean streeft daarom naar een grondig schoonmaakprogramma op maat.

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.