Scholen en kinderdagverblijven

Activa Clean werkt regelmatig voor diverse scholen en kinderdagverblijven. We dragen graag bij aan een schone en prettig omgeving voor de kinderen. Een goede hygiëne is niet alleen belangrijk voor de gezondheid maar heeft ook een positieve invloed op leerprestaties. Daarnaast is een schoon gebouw erg belangrijk voor de uitstraling van de school of kinderdagverblijf.

Geen enkele school en kinderdagverblijf is hetzelfde, daarom bespreken we graag de wensen voor een regelmatige schoonmaak. Op basis van deze wensen maken een een goed schoonmaakplan en werkprogramma dat aansluit bij de school of kinderdagverblijf. Onze medewerkers weten wat belangrijk is en hebben de ervaring, kennis en materialen voor een schoon eindresultaat.

Voor de schoonmaak van een school/kinderdagverblijf zijn we erg flexibel. We houden rekening met het rooster, feestdagen en schoolvakanties en snappen dat communicatie erg belangrijk is omdat er verschillende partijen betrokken zijn zoals bijvoorbeeld een conciërge, leerkrachten en/of ouders.

We denken graag mee in oplossingen voor een goede samenwerking en eindresultaat. Daarom houden we regelmatig contact zodat we op de hoogte zijn van eventuele veranderingen en we de tevredenheid van ons werkprogramma kunnen bespreken.

Specialistische schoonmaakwerkzaamheden

Naast de regelmatige schoonmaak is er ook vraag naar specialistische schoonmaakwerkzaamheden voor scholen. Zoals bijvoorbeeld periodieke schoonmaak van vloeren. Het regelmatig reinigen van de vloeren verlengt de levensduur van de vloer en zorgt voor een duurzaam gebruik van de ruimtes. Dit geldt ook voor glasbewassing en gevelreiniging. Deze specialistische werkzaamheden zorgt direct voor een hygiënisch resultaat, verzorgd uiterlijk van de school en ruimtes en een aangename werksfeer voor medewerkers en leerlingen.

Voor deze werkzaamheden stellen we samen een werkprogramma op die we afstemmen op de gewenste werkzaamheden en het beschikbare budget.

Meer weten over onze diensten? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Contact

Activa Clean
Laagjes 36 - Unit 4
3076 BJ Rotterdam

010-785 74 23
Hét schoonmaakbedrijf van omgeving Rotterdam

Hét schoonmaakbedrijf van omgeving Rotterdam

Geplaatst op: 2019-05-13

Op zoek naar een professioneel schoonmaakbedrijf in Rotterdam?

Lees meer Meer nieuws
Wij bieden 100% tevredenheid van onze diensten binnen een acceptabel budget.

Wij bieden 100% tevredenheid van onze diensten binnen een acceptabel budget.

Geplaatst op: 2019-04-09

Het is onze zorg dat het schoonmaakwerk goed wordt gedaan. Activa Clean streeft daarom naar een grondig schoonmaakprogramma op maat.

Lees meer Meer nieuws

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.